Cantina San Juan in  Den Bosch

Cantina San Juan in Den Bosch

Aan de Kerkstraat 54 in ‘s-Hertogenbosch ligt het latijnse restaurant San Juan (Cocina Latina & Grill). De naam is begrijpelijk; het ligt bijna in de schaduw van de Sint Jan.

Voor het restaurant bevindt zich het terras. Binnen is het knus en gezellig. Niet te groot, niet te klein. De bediening is vriendelijk en we mogen kiezen uit de beschikbare tafels. We kiezen een tafel voor twee tegen de muur.
De kaart biedt een assortiment van hamburgers, gegrild vlees, vis en ook vegetarische gerechten, maar wij kwamen voor de Mexicaanse gerechten en kiezen ieder twee verschillende enchiladas.

De enchiladas worden geserveerd met een klein bolletje rijst en een kleine salade. Op ons verzoek krijgen we er een schaaltje zure room en een schaaltje guacamole bij.
De enchiladas waren heerlijk! Vooral die met langzaam gegaard runderstoofvlees is een aanrader. De guacamole vond ik te gepureerd; van mij mogen hier nog wel wat stukje avocado in herkenbaar zijn.

Als nagerecht koos mijn tafelgenoot de huisgemaakte tiramisu met Kahlúa. Zelf koos ik de brownie met een kopje thee. We waren beide tevreden over onze keuze.

De prijzen voor een hoofdgerecht variëren van €12,50 tot €18,75; die van een nagerecht tussen €4,50 en €6,50.

Ik raad dit restaurant aan. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en de gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat je je welkom voelt.
Reserveer van tevoren een tafel, want zelfs op deze doordeweekse avond was het er vol.
http://www.cocina-latina-en-grill-sanjuan.nl/

 

enchiladas san juan