Citroenvis met parmezaankorst

  • 4 kabeljauwfilets, ontdooid, à 150 g;
  • 3 el (volkoren)meel;
  • 1 ei, losgeklopt;
  • 60 g paneermeel;
  • 50 g parmezaanse kaas, geraspt;
  • peper en zout;
  • 20 g verse peterselie, grof gehakt;
  • 1 citroen, uitgeperst en schil geraspt.

Verwarm de oven voor op 190 graden. Dep de visfilets droog. Haal de vis door het meel en het ei.
Meng paneermeel, de kaas, de peterselie, peper, zout, citroensap en citroenrasp door elkaar. Haal de vis door dit mengsel. Schud zodat alles goed verdeelt.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg hierop de visfilets. Bak in 25-30 minuten (afhankelijk van de dikte) in de oven goudbruin en gaar. Draaien is niet nodig.

Print Friendly, PDF & Email

Recipe Rating

  • (5 /5)
  • 1 rating