250 g verse ravioli;
1 ui, gesnipperd;
zout en peper;
olijfolie;
1 blik gepelde tomaten;
1 tomaat, in stukjes;
1 eetl gedroogde tijm;
400 g spinazie;
1 rode paprika, in stukjes;
geraspte kaas;
eventueel 200 g (vega)gehakt.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de ravioli 1 minuut in kokend water met een snuf zout, giet af en meng met een scheutje olijfolie.
Verhit een hapjespan, schenk hier 1 eetlepel olijfolie in en fruit de ui 2 minuten met een flinke snuf zout. Wil je er gehakt bij? Voeg deze dan nu toe en bak rul en gaar.
Giet de tomaten erbij, voeg de paprika toe en roer de tijm erdoor. Laat 5 minuten pruttelen en roer daarna de spinazie erdoor. Laat dit weer 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de ravioli door de saus en schenk in een ingevette ovenschaal. Bedek met de geraspte (parmezaanse) kaas en laat het gerecht in 20 minuten in de oven heet en bruin worden.
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating