- 2 uien;
- 1 courgette;
- 1 rode paprika;
- 1 gele paprika;
- 1 groene paprika;
- 1 aubergine;
- 1 groot blik kikkererwten (afgespoeld en uitgelekt);
- 3 tomaten;
- 100 ml water;
- 1 theelepel zout;
- 1 theelepel djintan;
- 2 theelepels djahé;
- 1 theelepel ketoembar;
- 1 snuf kaneel;
- olijfolie om te bakken.
Snij uien, paprika`s, courgette, aubergine en de tomaten in stukken.
Bak de uien in wat olijfolie. Voeg de courgette, aubergine, paprika, djintan, djahé, ketoembar en kaneel toe en roer goed door. Voeg dan de tomaten en het zout toe. Kook 100 ml water. Voeg dit toe aan de stoof. Laat dit alles 20-25 minuten stoven met het deksel op de pan. Voeg dan de uitgelekte kikkererwten toe. Breng indien nodig op smaak met nog wat zout. Warm nog even goed door.
Lekker met couscous (met rozijnen).
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating