Kabeljauwcurry met spinazie

  • Olijfolie;
  • 1 ui, gesnipperd;
  • 2 lente-uitjes, gesneden;
  • 350 gr gewassen spinazie
  • 1 eetlepel kerriepoeder;
  • 250 g kabeljauwfilet (ontdooid);
  • 200 ml kokosmelk;
  • zout en peper.

Verhit wat olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui. Voeg lente-ui toe. Laat dit even roerbakken. Voeg dan de spinazie handje voor handje toe en laat slinken. Voeg dan de kerriepoeder toe en vervolgens de kokosmelk. Roer goed door. Breng aan de kook en draai het vuur laag.
Leg de vis hier in en laat in circa 7 minuten gaar pocheren. Breng op smaak met zout en peper.

Indien de saus te dik is, kun je een beetje water toevoegen. Lekker met zilvervliesrijst en worteltjes.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Recipe Rating

  • (4 /5)
  • 1 rating