- 150 gr (volkoren) macaroni;
- 1 eetl olijfolie;
- 250 g half-om-half gehakt;
- 400 g Italiaanse roerbakgroente;
- 250 ml tomato frito (bijv. Heinz) of passata;
- 1 eetl Italiaanse kruiden (gevriesdroogd);
- peper.
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing en spoel af met koud water.
Verwarm de olie in een hapjespan, braad hierin het gehakt rul. Zodra dit gaar is, voeg de groente toe en roerbak een paar minuten. Voeg dan de kruiden toe. Roer goed door. Schenk de tomato frito erbij en warm door en door. Dan is het tijd om de macaroni toe te voegen. Laat dit warm worden. Proef en voeg eventueel nog kruiden toe.
Tip: Vries de rest van de tomato frito in, om een volgende keer door de pasta of een gehaktschotel te roeren.
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating