Marta’s pastasaus met spinazie

Deze pastasaus is zo lekker en heel snel klaar.

  • 200 g mager (biologisch) rundergehakt;
  • 100 g zongedroogde tomaatjes op olie, uitgelekt en gesneden in reepjes;
  • 1 potje rode pesto (90 g);
  • 500 g gewassen verse spinazie;
  • 50 g geitenroomkaas (Rondele) of paturain;
  • handvol pijnboompitjes.
Rooster de pijnboompitjes in een ruime koekenpan. Als ze bruin zijn, haal ze eruit en zet even apart.
Braad gehakt aan (zonder olie in de pan). Zorg dat het gehakt gaar is en voeg dan hand voor hand de spinazie toe. Laat de spinazie slinken.
Voeg pesto en gedroogde tomaatjes toe. Goed mengen.
Voeg dan de geitenkaas toe. Roer goed door. Bestrooi met de pijnboompitjes.
Print Friendly

Recipe Rating

  • (5 /5)
  • 2 ratings