Deze Franse klassieker blijft lekker. Vaak gecombineerd met krieltjes en vis, maar ook lekker met couscous of rijst met chipolataworstjes.
- 1 aubergine, in blokjes;
- 1 courgette, in plakken;
- 1 grote ui, gesnipperd;
- 1 rode paprika, in stukjes;
- 3 tomaten, ontveld en in blokjes;
- 2 tenen knoflook;
- olijfolie;
- tijm en rozemarijn;
- peper en zout.
Bak de ui in de verhitte olie in circa 2 minuten glazig. Voeg de knoflook en paprika toe en bak dit circa 4 minuten mee. Voeg de aubergine en courgette toe en bak circa 3 minuten mee. Voeg de tomaten en kruiden toe en stoof dit circa 20 minuten met deksel op de pan. Roer af en toe om. Laat eventueel nog een paar minuten doorsudderen zonder deksel om een teveel aan vocht te verdampen. Breng op smaak met peper.
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating