Salade met linzen, bietjes en (geiten)kaas

Salade:

  • 100 g gemengde sla
  • 200 g bruine linzen (gekookt of uit blik)
  • 200 g gekookte (baby)bietjes
  • 75 g geitenkaas (of feta, of mozzarella)
  • 2 handjes walnoten (gepeld en in stukjes)

Dressing:

  • 3 eetlepels olijfolie extra vergine
  • 1 eetl balsamicoazijn
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 eetlepel italiaanse kruiden
  • peper en zout naar smaak

Meng de ingrediënten voor de dressing. Neem een grote, platte schaal of twee borden en maak hierop de salade. begin met de sla, verdeel hierover de linzen, de bietjes (eventueel eerst raspen of in stukjes snijden) en de kaas in stukjes. Verdeel hierover de dressing. Maak af met de walnoten.

Lekker met brood.

Print Friendly

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • 0 ratings