- 1 el olie
- 1 ui, gesnipperd
- 400 g. pompoenblokjes
- 1 zak Toscaanse wokgroente (met cavolo nero, broccoli, lente-ui en champignons)
- 200 g gekookte kikkererwten
- 1 bakje Kumar ‘s Sambar Masala (of andere curry naar smaak)
- 200 ml kokosmelk
- peper en zout naar smaak
Roerbak de ui in de olie in een ruime hapjespan. Voeg de pompoenstukjes toe en laat even bakken. Voeg dan de curry en de kokosmelk toe. Roer goed door en breng aan de kook. Leg het deksel op de pan en laat 10 minuutjes zachtjes sudderen. Voeg dan de Toscaanse groentes en de kikkererwten toe. Roer voorzichtig door en breng weer aan de kook. Laat dit nog eens 5-10 minuten sudderen tot de pompoenblokjes gaar zijn. Proef en breng eventueel op smaak met peper en zout.
Lekker met rijst, couscous of brood.
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating