Heerlijke zachte en romige curry van vis en groente.
- Olijfolie;
- 1 ui, gesnipperd;
- 2 lente-uitjes, gesneden;
- 2 waspenen, in plakjes;
- 1 eetlepel kerriepoeder;
- 250 g kabeljauwfilet, ontdooid en in stukken;
- 200 ml kokosmelk;
- 100 g mango, in blokjes;
- zout en peper.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui. Voeg wortel en lente-ui toe. Laat dit even (roer)bakken. Voeg dan de kerriepoeder toe en laat even fruiten. Voeg de kokosmelk toe en roer goed om. Voeg dan de vis toe. Laat dit vijf minuten sudderen (indien de vis bevroren is, dan nog 2 minuten extra laten sudderen). Roer halverwege de vis om. Voeg op het laatst de mango-blokjes toe. Indien de saus erg dik is, kun je een beetje water toevoegen. De gare stukken vis vallen uit elkaar. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Lekker met rijst en snijbonen of een groene salade.
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating