- 500 g aardappels;
- 1 tl ketoembar (koriander);
- 1 tl djintan (komijn) (of gebruik de kruiden die jij lekker vindt zoals rozemarijn, tijm of paprikapoeder)
- 1 eetl olijfolie;
- zout en (chili)peper naar smaak.
Schil de aardappels en snij ze in wedges (maak kwarten en halveer deze). Of koop een zak voorgesneden en voorgekookte aardappelpartjes – haha
Heb je zelf de aardappels gesneden, kook ze dan even 8 minuutjes voor. Giet af en dep droog. Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de aardappelpartjes in een kom en meng met de kruiden en olie. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de partjes erover. Bak ze in de oven in circa 20-25 minuten bruin en gaar. Keer ze halverwege even om.
Lekker met zure room en zoete chilisaus.
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating