Restaurant Smaak en Vermaak in Heerlen

Restaurant Smaak en Vermaak in Heerlen

Smaak en Vermaak is een restaurant gelegen aan het Pancratiusplein in Heerlen. Voor het restaurant is een gezellig terras. Binnen is het donker en smal, al is er genoeg ruimte om tussen de bar en de tafels te lopen. De stoelen zitten heerlijk en de sfeer is er goed.
Bij binnenkomst worden de jassen aangenomen en men wordt welkom geheten met olijven en een mandje brood met bijbehorende smeersels. Allereerst wordt de uitgebreide drankenkaart gebracht met apertieven, wijn en meerdere gin-tonics.
Er is een driegangen maandmenu voor €24,50. Dit kan worden gecombineerd met een wijn-arrangement.
De vaste keuze is beperkt en de hoofdgerechten zijn voornamelijk op de vlees-eters gericht. Ik kon als vis-liefhebber die dag kiezen uit gamba’s of vis van de dag (Dorade filet).

Het eten kwam in een prettig tempo en de vriendelijke bediening is zeer attent. Ook het eten was een feestje. Ze hebben een “Passion for Grilling” en dat merk je. Mijn tafelgenoten prezen de goede kwaliteit en smaak van het gekozen vlees en ook de vis was erg smakelijk.

Qua prijs is het een middenmoter. Voor drie gangen à la carte betaalden we circa €40 per persoon.

Ik raad dit restaurant aan vanwege de goede sfeer, het vriendelijke en attente personeel, maar vooral vanwege de kwaliteit van het gebodene. Dus mocht je in Zuid Limburg zijn, ga er zeker een keer eten en ervaar het zelf. Dan hoor ik graag wat jouw ervaringen zijn!

http://www.smaakenvermaakheerlen.nl/

IMG_5797  IMG_5811